143

Ljusgrå Saab 9-5, Järnagatan, Södertälje

Jag måste åter tacka Caroline som varit uppmärksam under cyklingen och pekat när det behövts. 7 plåtar på 5 dagar. Inte illa! Totalt 14 i juli och detsamma i juni. Kommer aldrig hålla det tempot...

142



Vid ett ställe som hette Greken på Gamla Strängnäsvägen i Turinge väster om Södertälje stod en motorcykel. Hurra! Märket är Linhai SZ 4Z Mainstreet om nån är intresserad ;)

141



Kvadruppel! Framme i Strängnäs på Sidövägen stod en grön Volvo 244. Cykelsemester is the shit!

140



Bilden blev sådär, FUT140 står det i alla fall på denna gula Ford Mondeo som Caroline hjälpte mig med när vi cyklade i trakten av Sundbyholm mellan Eskilstuna och Strängnäs.

139

Ljusgrå Hyundai Tucson, Nybron, Eskilstuna

Bara nån minut efter 138!

138

Ljusröd Opel Astra, Drottninggatan, Eskilstuna

Cykelsemestrandet var inte alls lika miserabelt denna dag :) 138 är ett sånt där nummer med klang, jag tänker givetvis på Misfitsdängan We are 138.

137



Under en fruktansvärt regnig dag på Parken Zoo camping i Eskilstuna och som cykelsemester ganska miserabelt var det välbehövligt med ett litet plåtpepp. Vi var på Coop forum en bit bort och Caroline tipsade om att en 137 stod utanför och packade varor. Jag hann inte få skylten på bild.  

136



Grå Ford Focus, Klockarvägen, Huddinge

135

Blå Scania Vabis -65

När vi körde på E6 mellan Värö och avfarten mot Ullared så sa Caroline att det körde nåt roligt på en väg bredvid. Jag såg en blå buss och sa "tänk om det är Bax!". Bax är en fin gammal buss tillhörande Kooperativet Kontrabuss som jag hade lyckan att få åka med mellan Stockholm och Säljeryd 2002 och som vi även funderade på att  hyra  till festivalen i Lidhult 2008. Efter att vi tagit av mot Ullared så mötte vi samma buss. Det stod inte BAX på skylten utan DRS men siffrorna sa 135. En riktigt skön spotting! 


Bax

134



Silvrig Daewoo Matiz, Södra Cell Värö, Väröbacka.

Har aldrig hört talas om detta bilmärke förut! Jag var på Värö för att hämta hem mitt Lego :)

133

Nånstans mellan Östra Ämtervik och Rottneros, silvrig bil av kombimodell. Var på väg till Berättarladan för att se en mycket bra uppsättning av En midsommarnattsdröm. Den här har jag faktiskt inte kollat mot Vägverkets bilregister som jag normalt alltid gör men jag är hundra procent säker på att jag såg rätt.

132

Har av samma anledning som under 131 inga detaljer. Bilen stod parkerad vid ett hus nånstans mellan Rökstenen och Alvastra kloster.

131

Den här såg jag på Kommunalvägen i Huddinge. Det var ett tag sen och detaljerna fanns uppskrivna i mobiltelefonen och försvann tyvärr när jag uppdaterade densamma. Jag var på väg hem från Woody på cykel med en spånskiva under armen så det var inte läge att fiska fram kameran heller. Det var en  svart bil av kombimodell vill jag minnas.

RSS 2.0