Joppes Gröna Rum

Ännu ett Truck Stop på den binära motorvägen. Hälsa på hos killen som myntade ordet krukväxtblogg.

På fönsterbrädan, på vårbal och pro pirat.

Kategori: Allmänt
Det går segt med sticklingarna. Jag kanske ska hålla mig till fröer. Har hittat en sida, J. L. Hudson, Seedsman, som jag tror på! Killen har en hel del. Jag har gjort en beställning och vi får se hur det går.

Jag och Caroline. På vårbal, som tidigare.


Det har varit bråda tider på jobbet. Förra helgens vårbal kändes som den sista stora händelsen för egen del, men missa för all del inte vår pubavslutning med livemusik:


Eller tidernas sista Clap to This!
Jag brukar läsa på Sverigedemokraternas hemsida ibland. Jag sympatiserar inte med dem men "know your enemy" som Sun Tzu sa. Det har ju gått ganska knackigt för dem i opinionsmätningarna och det är väl inte märkvärdigt att EU-fientliga partier drar korta strån i ett val till Europaparlamentet. Jag var hur som helst nyfiken på hur de bemöter de dåliga siffrorna. Deras partiledare har skrivit ett inlägg med titeln "jag är fildelare". Jag blev sugen på att kommentera detta, skriva något om desperationen hos en man som inte förstår och om hur fel han har. Men, som jag sagt tidigare, det var hopplöst sent. Artikeln fanns på newsmill.se och hade kommenterats av 100 bloggar och vidare hade Rick Falkvinge gett svar på tal. Rösta på Piratpartiet och kryssa Mattias Bjärnemalm.